Sunday, May 16, 2010

It was a great day!

Here she is, our girl. ...and the whole family...
Most of the girls get bunad for their confirmation, DD2 still hasn't decided which one she wants, and I haven't been to eager for her to get one yet, I think it is too early, but she is wearing a lovely green dress that Grandma bought for a wedding 47 years ago!!! It looked absolutely fantastic on her, and Grandma (my MIL) was of course very pleased.

We had a great day, the dinner was delicious, the cakes...mmmm...great weather, and lots of family and friends!
Det ble en flott dag! Konfirmanten var kjempefornøyd, med både maten og gjestene, og været. De fleste jentene pleier jo å få bunad til konfirmasjonen, men jeg syns det er litt for tidlig, dessuten har hun ikke helt bestemt hvilken hun vil ha (hun kan velge mellom Åmlibunaden som jeg har, Sunnmørsbunaden der faren er fra, eller Nordfjordbunaden der vi bor. )Men hun ville bruke farmors kjole som hun kjøpte til et bryllup for 47 år siden! Den satt som et skudd, og farmor var ganske rørt!
Ønsker alle en flott 17.mai! (vi er i komiteen...)
Have a great day! (May 17th is our constitution day!

9 comments:

Ruth said...

Gratulasjoner til konfirmanten. Og du for en herlig kjole. Det var litt stil og sus over klærne før i verden. Bunaden din er foresten nydelig den med.

Nå er det midt i natten og jeg sitter i Aberdeen. Det var sol her før i kveld, men nå er det grått og kaldt. Enda bra jeg tok med meg genser -og tykke sokker.

Jeg skal pelle meg i seng sånn at jeg kommer meg opp og ut i morgen. Det blir jo ikke noen 17 Mai, men en kan jo alltids spise en iskkrem eller to. Jeg tror jeg hadde gitt høyrearmen min for en skikkelig "pølse med brød", men en kan jo ikke få alt her i verden heller. ;)

Ha en strålede dag.

Heidelweiss said...

Beautiful family! What a gorgeous dress she is wearing. I'm glad the day turned out well.

Caffeine Girl said...

Congratulations on pulling off a wonderful day! Your daughter is gorgeous and it is so cool that she wore her grandmother's dress.

Beyla said...

Gratulerer konfirmanten - og foreldre med vel overstått feiring og planlegging! Så ut til at det hele ble en absolutt suksess, nydelig var hun i kjolen sin, og dere andre var flotte også!
Rote vekk ting sier du? Uuuuhf. Helt oppgitt, jeg. Favorittskjørtet mitt? Borte. Alle båndene til Rummel? Borte. Så jeg må kjøpe alt mulig teit som jeg egentlig har - snakk om sløs av garnpenger!!

Hege said...

Gratulerer med vel overstått konfirmasjon!
Kjolen er nydelig!!

Ninne said...

Gratulerer med søt konfirmant! Så heldige dere var med været! Da er det moro å få tatt et så flott familiebilde også! Ha en fin pinsehelg!

Judy said...

"Your girl" is quite the beauty. Love the dress from her Grandma.

Judy

Sylvia said...

Grattis med vel overstått konfirmasjon. Og det bordet i sort, grått og sølv med røde blomster var kjempestilig!!
Flott familie er dere også.
Håper dere hadde en fin dag, og så morsomt med den kjolen. tanteungen min feiret sin far i høst, med mormors gamle kjole fra 70-tallet. Veldig retro og kjempeflott var hun. Det er gøy når noe går i arv, er det ikke?
Ha en kjempefin pinsehelg. Min begynner NÅ!

Monstermønster said...

Gratulerer med konfirmant! Og nydelig kjole hun hadde valgt!

Jeg klarte heller ikke velge bunad til konfirmasjonen, kjenner meg igjen der. Året etter arvet jeg mormors hardangerbunad, og nå seksten år senere angrer jeg på at jeg holdt inn magen da sydama tilpasset den til meg. Jeg får den jo på, men det er trangt.

Flott bunad du har!